Problematični nasljednik Fiata se nadrogirao s muškom prostitutkom pa lagao da je otet

Foto: Instagram

LAPO ELKANN, nasljednik Fiatovog carstva uhićen je prošlog vikenda u New Yorku pod sumnjom da je lažirao svoju otmicu. Zbog tog je skandala cijena dionica njegove kompanije koja se bavi proizvodnjom naočala Italia Independent pale 8,6 posto, javlja WWD.

Daily Beast piše da se 39-godišnji problematični nasljednik sjetio da bi mogao prijaviti svoju otmicu nakon što je prošlog četvrtka došao u New York i danima se skrivao na Manhattanu s 29-godišnjakom koji se bavi eskortom. Njih su se dvojica upoznali preko interneta, a zajedno su konzumirali alkohol, marihuanu i kokain puna dva dana, dok nisu ostali bez gotovine. U tom je trenutku najmlađi unuk osnivača Fiata Giannija Agnellija lažno dojavio rođacima da ga je otela jedna žena i da će ga ozlijediti ako ne uplate 10.000 dolara.

Njegova obitelj obavijestila je o svemu policiju, koja je namamila Elkanna i njegovog prijatelja na dogovorenu lokaciju gdje ih je trebao čekati novac te ih uhitili čim su se pojavili. Elkann je prijavljen za davanje lažnog iskaza.

Ovo je posljednji u nizu skandala Elkanna koji se redovito hvali svojim luksuznim automobilima, skupocjenom garderobom i putovanjima na egzotične lokacije.

Prije 11 godina završio je u medijima jer se skoro predozirao, a i tada se nalazio u društvu prostitutke. Ranije ove godine bez dopuštenja je pokušao poljubiti Umu Thurman, zbog čega je izbio skandal. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.