Pripiti Mladen Grdović posrtao na setu Knjazove emisije

IAKO se Mladen Grdović u Opatiji okupljenim novinarima hvalio kako su dani alkohola i bančenja iza njega, jučerašnji događaj svjedoči da je istina potpuno - suprotna. Grdović je jučer stigao u Zagreb na snimanje novog Knjazova showa "Najveće hrvatske misterije" kako bi otkrio naciji može li jedan Hrvat položiti bečku školu, a odgovor koji smo i očekivali dobili smo već nakon što je krenuo prvi kadar. Grdović se, naime, malo odlučio proveseliti sa starim prijateljima, a po svojoj staroj navici popio je koju čašicu više.

I tako je Knjaz kući otišao prazne trake, a Grdovića su poslali da razbistri glavu i malo odspava. Ipak, uspjeli su snimiti Grdovića kako pleše odjeven u šljokičaste tajice, kako odmjerava snagu sa ženom i to "ruku na ruku", a ono što ga tek čeka jest posjet psihijatru koji će mu složiti psihološki profil, čin koji cijela nacija s nestrpljenjem očekuje.

A iako se navodno odrekao alkohola (ipak ćemo ovaj događaj tolerirati kao izolirani incident), Grdović je u posljednje vrijeme punio trač rubrike obiteljskim svađama sa suprugom Brankicom, koje su kulminirale upetljavanjem lokalne policije. Navodno je, opet pripit, po stanu razbijao i bacao stvari kroz balkon, a u jednom je trenutku, iako su oni to opovrgnuli, i nasrnuo na suprugu Brankicu i brata Paola.

V.V.
Foto: Tea Cimas/Cropix 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.