Prestravili se kad su vidjeli snimku s nadzorne kamere: "Ako treba, selimo se"

Screenshot: YouTube

SNIMKA nadzorne kamere iz jednog njujorškog stana ovih se dana proširila društvenim mrežama, a mnogi tvrde da prikazuje čudne sjenke koje podsjećaju na dječaka i psa. Video prati i prilično bizarna priča zbog koje i vlasnik stana i brojni gledatelji misle da je doista riječ o duhovima.

33-godišnji Joey Nolan ispričao je za LadBible kako su se čudne stvari u njegovu životu počele događati nekoliko dana prije nego što je snimka nastala. Jedne noći je, naime, sanjao da su on i supruga svojoj kćeri kupili psića, a sljedeće jutro doznao je da je i njegova supruga sanjala istu stvar.

"Tjedan dana nakon toga, uhvatili smo ovo na snimci, pa sam zaključio da je pasji duh one noći kad smo sanjali isti san vjerojatno uskočio u naš krevet. Osim toga, znakovi da je nešto s nama su dolazili uglavnom u obliku čudnih i neobjašnjivih zvukova", izjavio je Joey.

"Isprva je bilo malo čudno, ali pokušali smo otvoriti nekakav komunikacijski kanal, u slučaju da je doista riječ o duhu. Imamo politiku 'naša kuća je vaša kuća' i dok god nema nekih incidenata, ne želimo upetljavati crkvu", rekao je Joey i dodao da će, u slučaju neugodnih situacija, s obitelji ipak napustiti stan.

"Ako naša jednoipolgodišnja kći počne s njima komunicirati, možda je nakratko iskoristimo kao interpretatora, ali ako se dogodi nešto neprimjereno ili opasno, potražit ćemo pomoć da to istjeramo. Povratna informacija koju imamo je da je riječ o dječaku i psu", rekao je Joey.

Njegova majka ga je podsjetila da mu je djed umro točno dvadeset godina prije nego što je snimka nastala, na isti datum.

"Sad mislimo da djed možda posjećuje našu kćer", zaključio je Joey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.