Prešao granice? Bradley Cooper jednim potezom povrijedio Lady Gagu

Screenshot: Youtube

LADY GAGA proživljava ogroman uspjeh sa svojim filmskim debijem Zvijezda je rođena, a njezin partner u filmu Jackson, kojeg glumi Bradley Cooper, dodatak je koji je zaludio javnost.

Iz dana u dan fanovi doznaju sve više detalja oko snimanja filma, a posljednji je većinu poprilično šokirao. Naime, Cooper se toliko uživio u ulogu u filmu da je počeo improvizirati i to u tolikoj mjeri da je njegov komentar uvrijedio Lady Gagu.

Radi se o sceni u kojoj se Ally, koju glumi pjevačica, kupa u kadi, a pijani Jackson dolazi u kupaonicu i počinje je vrijeđati govoreći joj da je ružna. Upravo taj komentar o izgledu, koji nije bio u scenariju, zasmetao je Gagi koja je ostala u šoku zbog njegovih riječi.

''Moj šokirani izraz lica bio je stvaran. Kad Ally priča o tome kako se osjeća ružnom, to je stvarno. Ja sam nesigurna. Volim davati savjete drugima, ali ni sama to ne znam primijeniti'', ispričala je Gaga za LA Times.

Bradley Cooper priznaje da je odglumio drugačije nego što je bilo planirano, ali je također oduševljen reakcijom koju je dobio od pjevačice.

''Jack je bio malo mračniji nego što je trebao biti i to je bila teška scena, ali njezina reakcija bila je savršena'', rekao je glumac za News.com.

''To nije bio proračunat potez kako bih izvukao nešto iz Gage. To su bila dva lika u filmu. A Jackson udara u njezine najbolnije točke'', dodao je Cooper objašnjavajući svoj potez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.