Prelijepa Hrvatica zaludjela Talijane gostovanjem u popularnom TV showu

Screenshot: YouTube

EMA KOVAČ domaća je manekenka koja je svojim pojavljivanjem u emisiji "Ciao Darwin" koja se emitira na Canalu 5 osvojila Talijane zanosnim izgledom.

24-godišnja manekenka iz Čakovca već godinu dana živi u Milanu, a otkako je u spomenutoj emisiji, koju vode Paolo Bonolis i Luca Laurenti, prošetala kao "Madre Natura" odjevena u donje rublje sačinjeno od cvjetića, potpuno je zaludjela talijansku publiku.

U svakoj sezoni emisije bira se druga "Madre Natura", a Ema je istaknula kako je bila vrlo sretna što je nastupila prva u toj ulozi u novoj sezoni emisije te da je to za nju bilo nevjerojatno iskustvo, stoji na službenim stranicama Mediaseta.

Također, sudjelovala je i u kvizu koji testira koliko dobro poznaje Italiju, u kojem na nekoliko pitanja iz opće kulture nije znala odgovor pa se opravdala rečenicom koja je nasmijala sve. "U ovom slučaju upotrijebit ću isti izgovor kao kad loše parkiram. Plavuša sam!" našalila se Čakovčanka koja se, osim manekenstvu, posvetila i studiju.

"Bavila sam se plesom od svoje četvrte do 14. godine kada sam prestala i počela s vježbanjem u teretani, kao i s jogom. Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu", otkrila je na društvenim mrežama studentica biznisa i menadžmenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.