Prelijepa Christina Hendricks dokazuje: Obline su ponovo u modi!

PRELIJEPA i bujna Christina Hendricks krasi naslovnicu i unutrašnjost novog broja New York Magazinea, dokazujući da su obline na ženama ne samo poželjne, već i ponovo u modi. Kaže da nerado govori o svojem tijelu jer joj je neugodno i priznaje da su je obline često znale dovoditi u škakljive situacije, koliko god muškarci diljem svijeta uz pozitivne komentare pasli oči na njima.

"Često su me znali pogađati komentari na račun mog tijela. Svaki put kad bi netko govorio o mojoj liniji postala bih nervozna. Radila sam kao pas da uspijem u seriji, a svi su samo pričali o mom tijelu", kaže ljepotica javnosti najpoznatija po ulozi Joan Holloway u hvaljenoj seriji "Momci s Madisona".

Možda sad zvuči blesavo, ali sebe uopće nisam doživljavala drugačijom od ostalih. Jednostavno, nisam to shvaćala na taj način", dodaje. Christina je itekako drugačija od drugih, dokazala je to i talentom i izgledom, a osim u "Momcima s Madisona", Christina se pojavila u nizu televizijskih serija, između ostalih i prikazanih na hrvatskim ekranima, i u Kevinu Hillu, gdje je zavodila tamnoputog odvjetnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.