Preko dvadeset glazbenika podržalo predsjedničku kampanju Ive Josipovića

PREDSJEDNIČKI kandidat Ivo Josipović izabrao je za himnu svoje kampanje pjesmu Gorana Bareta "Put ka sreći", a u spotu sudjeluje dvadesetak glazbenih zvijezda koje će tvoriti njegov band aid. Kemal Monteno rekao je da je odlučio podržati Josipovića jer je i sam SDP-ovac te zna da je častan i pametan čovjek koji uz to voli glazbu.

Danas se za potrebe snimanja njegovog spota za pjesmu "Put ka sreći" okupilo dvadesetak glazbenika raznih glazbenih usmjerenja. Aranžman pjesme napravio je Nikša Bratoš, a Goran Bare, izvođač ove pjesme, zadovoljan je što je Josipović odabrao njegovu pjesmu. Također će se pojaviti u spotu i otpjevati jednu dionicu.

Glazbenik Shorty priznao je kako cijeni Josipovića i sve što je napravio za glazbenu struku i iako ne prati politiku, zna da je Ivo pravi kandidat za predsjednika te vjeruje da on za Hrvatsku može učiniti puno toga.

Tamara Obrovac, koja se do sada nije bavila politikom, odlučila je podržati ovog predsjedničkog kandidata jer joj imponira i kao glazbenik i kao čovjek. Ivu Josipovića podržali su i TBF, Urban. Marijan Ban, Vinko Coce, Alen Vitasović, Sandra Bagarić, Matija Dedić, Josipa Lisac i još mnogi drugi. Podržao ga je i Gibboni, njegov dugogodišnji prijatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.