Poznata hrvatska blogerica: "I ja sam žrtva nasilja, oboljela sam od bulimije "

Instagram

BIVŠA voditeljica na radiju Extra FM Paula Sikirić danas je objavila poduži post na svom Instagramu. Modna blogerica priznala je da je žrtva internetskog nasilja te da je oboljela od bulimije.

"Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva cyberbullinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija", započela je ispovijest.


"Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!!", napisala je Paula i iznenadila brojne pratitelje koji su joj pružili podršku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.