Potpuni stranci riskirali živote kako bi spasili osobu zarobljenu ispod auta

Screenshot: Youtube

SKUPINA slučajnih prolaznika priskočila je u pomoć sudionicima prometne nesreće kojoj su svjedočili te su riskirali vlastite živote kako bi udruženim snagama spasili osobu koja je ostala zarobljena u prevrnutom automobilu. 

Kamera ih je snimila kako se okupljaju oko vozila i pokušavaju ga spriječiti da se prevrne, zajedno s vozačem (u narančastoj majici na snimci). 

"Zvučalo je grozno. Prijateljica mi je doslovno rekla da požurim, da su im potrebni moji mišići", ispričao je Mike Ramirez koji se zatekao na cesti Pacific Coast Highway u Kaliforniji gdje se nesreća dogodila. 

Objasnio je da je vozač iskočio iz automobila pokušavajući vlastitim tijelom spriječiti prevrtanje vozila na osobu koja je ostala zarobljena ispod. Svi koji su se zatekli u blizini odmah su pritrčali pomoći. 

"Prva stvar koja mi je pala na pamet, a i svima ostalima, bilo je da pomognemo. U takvim situacijama, ako je nekom potrebna pomoć, samo potrčiš", dodao je Mike. 

Usprkos težini automobila i dimu koji se počeo dizati iz njega, prolaznici su uspjeli uspraviti auto i izvući zarobljenog putnika kojeg je uskoro zbrinula hitna pomoć, piše Fox19. 

"Hrpa ljudi je samo pritrčala da pomogne. Jako me to pogodilo jer nismo znali jesu li živi. Svi su pomogli podići taj zaista teški auto. Pet minuta smo pokušavali otvoriti vrata. Bilo je nevjerojatno", otkrila je Patricia Euzarraga. 

Kad se dogodila nesreća, u automobilu je bilo troje ljudi, a svi se trenutno oporavljaju od ozljeda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.