Pojavila se vijest da je umro Jerry Lee Lewis. Nije

Foto: EPA

MEDIJIMA se večeras proširila vijest da je rock'n'roll legenda, Jerry Lee Lewis, preminuo u dobi od 87 godina. No, ubrzo nakon što je vijest objavljena, stigao je demanti.

"Ikona rock'n'rolla Jerry Lee Lewis živ je i zdrav unatoč izvješću koje tvrdi suprotno", potvrdio je Page Six. "On je živ. TMZ je pogrešno izvijestio na temelju anonimne dojave", rekao je za Page Six predstavnik pjevača.

TMZ je prvi objavio netočnu vijest da je Lewis preminuo u svom domu u Memphisu u srijedu. Naknadno su se ispričali. Glazbenik je nedavno imao zdravstvenih problema, što je vjerojatno dovelo do objave lažne vijesti.

"U nedjelju je Jerry Lee Lewis konačno primljen u Kuću slavnih country glazbe. Jerry Lee bio je previše bolestan zbog gripe da bi prisustvovao ceremoniji. Njegov dugogodišnji dragi prijatelj Kris Kristofferson primio je nagradu u njegovu čast i osobno je uručio Leeju", stoji u posljednjoj objavi na njegovoj službenoj stranici.

Lee je potom objavio poruku svojim fanovima: "S iskrenom tugom i razočaranjem pišem vam danas iz svog bolesničkog kreveta. Pokušao sam sve što sam mogao kako bih skupio snagu za današnji dolazak, toliko sam se veselio tome. Iskreno se ispričavam svima vama što sam propustio ovaj lijep događaj, ali se nadam da ćemo se uskoro vidjeti."

Jerry Lee Lewis se smatra jednim od začetnika rock'n'rolla. Magazin Rolling Stone uvrstio ga je među 100 najboljih izvođača svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.