Pogledajte kako se Oliver Mlakar ulizuje Kolindi na predstavljanju programa

Foto: Igor Soban/PIXSELL/Index

KOLINDA Grabar-Kitarović na zagrebačkom Velesajmu predstavlja program s kojim će ići u utrku za drugi mandat na Pantovčaku, a događaj vodi Oliver Mlakar.

"Ona je ponosno nosila hrvatske boje. Kao nitko prije nje, neumorno je putovala po domovini i svijetu gdje žive Hrvati. Bila je jedna od nas. Ona će uvijek biti naša Kolinda", hvalio ju je Mlakar s pozornice, a riječi nije štedio ni o Jakovu Kitaroviću.

"Kad god sam ja nekoga najavio, taj je pobjeđivao", dodao je Oliver koji je ranije vodio i HDZ-ove skupove. Prije početka programa družio se s Andrejom Plenkovićem te Kolindinim savjetnikom Tomislavom Madžarom.

Netom prije Kolindina izlaska na pozornicu Joško Ševo recitirao je Šenou i pjesmu "Budi svoj", a Oliver Mlakar je zaključio da ove riječi potiču Kolindu u radu.

Mlakar ne skriva da je simpatizer HDZ-a, a o tome je progovorio i ljetos u emisiji Nedjeljom u 2.

"Ja simpatiziram HDZ, ali nikad nisam bio u HDZ-u. U tom sam vrijeme tako osjećao, a osjećam i danas, da je to stranka koja može stvoriti državu na čelu s Franjom Tuđmanom. To se i dogodilo, mi smo tada dobili Hrvatsku, mi Hrvatsku imamo. O opljačkanom narodu ne mogu govoriti, mene osobno nitko nije opljačkao. Kao simpatizer HDZ-a nisam ništa dobio, ništa mi nije dano. Nastavio sam raditi svoj posao, ostao sam ono što sam bio. Ako je netko opljačkan... Malo mi to ide na živce kad slušam rasprave u saboru, pa ta oporba ceterum censeo HDZ treba uništiti. To se više ne da slušati, hajmo se dogovoriti, nemojmo sve tako negativno, tu se dogodilo krasnih stvari", zaključio je tad Mlakar i dodao da mu se sve sviđa u današnjoj Hrvatskoj.

Žali samo, rekao je tad, što nismo bogatiji i što nemamo više poslova...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.