Pogledajte kako izgleda kad finski predstavnik imitira pobjednicu Loreen

Foto: TikTok

FINSKI predstavnik na Eurosongu Kaarija oduševio je publiku svojom pjesmom Cha, Cha, Cha i pomalo ekscentričnim nastupom, i s razlogom je bio jedan od favorita.

Finac je na kraju u finalu Eurosonga završio na drugom mjestu s 57 bodova manje za pobjednicom Loreen i njezinom pjesmom Tattoo, a mnogima je vjerojatno promaklo da se Kaarija nekoliko dana prije Eurosonga odlučio malo našaliti s Loreen.

Naime, na svom je TikTok kanalu objavio video u kojem imitira Loreen i njezinu koreografiju na pjesmu Tattoo. Napravio je to koristeći se dvjema paletama od drveta. Na jednoj je ležao, drugu su mu držali iznad glave, a on je za to vrijeme imitirao Loreenine pokrete.

@paidatonriehuja Loreen im coming!!! #fyp #tiktok #suomitiktok #eurovision #eurovision2023 #foryoupage #musiikkisuomi #tattoo #chachacha ♬ alkuperäinen ääni - Käärijä

Inače, Kaarija je za svoj nastup dobio 526 bodova i njegov je nastup BBC proglasio jednim od najluđih na Eurosongu, dok je publika bila oduševljena. Loreen je pak za svoj nastup dobila 583 boda, a zanimljivo je istaknuti kako joj publika niti jednom nije dala 12 bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.