Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi bivša Miss Josipa Kusić

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

PROŠLO je čak 11 godina otkako je lijepa Imoćanka Josipa Kusić postala Miss Hrvatske. Iako se nekoliko godina nakon izbora povukla iz javnosti, u posljednje vrijeme odlučila se ponovno aktivirati pa je sinoć bila na modnoj reviji dvojca Envy Room.

Josipa je Miss Hrvatske postala s 20 godina, a ubrzo su novinske stupce počele puniti priče o njenom ljubavnom životu. Tako se početkom 2009. šuškalo da je pala na zagrebačkog poduzetnika Josipa Šelendića, koji je ljubio brojne njene kolegice poput Andreje Ćupor, Ivane Paris, Antee Kodžoman i Maline Grahek.

Dvije godine kasnije kontroverzni roker Goran Bare je u intervjuu za magazin Extra izjavio da je bilo nešto između njega i Josipe.

"Onu Miss Hrvatske Josipu Kusić upoznao sam dok sam radio intervju za Arenu. Novinarka je bila iz istog mjesta kao Josipa, pa nam je ona prišla na kraju intervjua i tako smo se upoznali. Navečer mi je ta dotična Miss došla kući, kucala mi je na prozor. Više puta je dolazila pijana da je utješim jer joj taj svijet u Zagrebu nije odgovarao. Rekao sam joj da se na to mora naviknuti", ispričao je Goran o Josipi.

Nadodao je i da je preko njega htjela ući u jet-set, kojeg on nije dio. "Ma ona je bila klinka, htjela je sa mnom nešto na brzinu i da je ubacim među jet-set. Rekao sam joj da ja nemam ništa s jet-setom. Bila je cool i lijepa, bili smo skupa nekoliko puta, ali nisam joj htio ulaziti u život da joj sve ne pokvarim. Onda sam joj rekao da ne bih više da se viđamo", zaključio je o lijepoj Kusić.

Josipa je ubrzo to demantirala, rekavši da joj on može biti otac.

Nakon toga se preselila u London, a ove je godine u Zagrebu otvorila studio za ljepotu u kojem je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.