Pogledajte baroknu palaču u Istri koja se prodaje za manje od milijun eura

NA INDEX Oglasima se prodaje oko 100 tisuća nekretnina, a kada su takve brojke u pitanju onda možemo biti sigurni da ćemo naići na hrpu zanimljivih kuća, stanova i zemljišta. Ova nevjerojatna stancija iz 17. stoljeća upravo je jedan od takvih primjera. 

Riječ je o Stanciji Dubrova koja se prodaje s baroknom palačom i cijelim projektom. Cijena se na domaćim oglasnicima i u ponudi agencija za nekretnine kreće od milijun do milijun i sto pedeset tisuća eura, ali na Index Oglasima pronašli smo najpovoljniju ponudu. Stancija  Dubrova prodaje se za 950 tisuća eura.

Cijeli oglas možete pogledati OVDJE.

Nalazi se nadomak destinacije Labin-Rabac, najvažnijeg turističkog odredišta istočne Istre, a proteže se na čak 18.772 metara kvadratnih. Opasana je kamenim zidinama unutar kojih se nalazi barokna palača Franković-Lazzarini, građena početkom 17. stoljeća. 

Palača dolazi s uređenom istarskom konobom, a tu je i luksuzan restoran sa 100 sjedećih mjesta koja se nalaze unutar restorana i na terasi. Za veće manifestacije postoji i ljetna pozornica koja je smještena unutar uređenog parka. 

Konoba i restoran su u funkciji, jedan dio palače je potrebno urediti, a za ostatak kojemu je potrebna rekonstrukcija postoji već izrađeno idejno rješenje. Prema projektu planirani smještajni kapacitet je 86 kreveta ili oko 28 apartmana, a postoji mogućnost povećanja kapaciteta na čak 50 apartmana. 

Uz izvanrednu lokaciju i svu povijest koju ova palača ima upravo je to najveća prednost ove nekretnine. Uz određena ulaganja može se dobiti jedan visokokvalitetan turistički resort. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.