Podravka se preko novina odriče kćeri: "Blanka za mene više ne postoji"

Ilustracija: Youtube (na fotografiji nije osoba iz teksta)

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila se javno "preko novina" odreći svoje 34-godišnje kćeri Blanke, piše Podravski

Navela je da se njih dvije već godinama nalaze u sukobu koji je kulminirao sudskim postupkom te da se zbog toga odlučila odreći svog djeteta. 

"Javno se odričem svoje kćeri i Blanka za mene više jednostavno ne postoji. Ona je “okrenula” mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kći. Izjavu o odricanju od kćeri dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno “izbriše” kao moja kći", kaže Slavica. 

Slavica tvrdi da ju je kći istjerala iz kuće u kojoj je živjela sa suprugom te da joj se stalno trudi zagorčati život. 

"Iz dana u dan Blanka se trudi pretvoriti mi život u pakao. Problemi su krenuli kad se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imat ću barem moralnu zadovoljštinu, a svi naši poznanici sad mogu saznati da sam se javno odrekla svoje kćeri i da ona za mene više ne postoji", zaključila je. 

Novinari Podravskog kontaktirali su i kćer Blanku koja im je ispričala svoju verziju priče uz komentar da bi se ona zapravo trebala odreći majke, a ne obrnuto. 

"Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kojeg je pokrenuo razvod i zatražio je da se mama više ne vodi na našem kućnom broju, a zbog nasilja je dobila i sudsku zabranu približavanja našoj kući i komunikacije s nama. Sve te činjenice, kao i njeno stalno maltretiranje, razlog su zbog kojih sam pokrenula i sudski spor protiv mame", kaže Blanka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.