Plenković snimljen u društvu 33-godišnje pomoćnice poznate po vezi s Bogdanovićem

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

ANDREJ PLENKOVIĆ danas je ispred Banskih dvora snimljen u društvu bliske suradnice Tene Mišetić. Tena obnaša funkciju zamjenice predstojnika Ureda predsjednika vlade.

Mlada Plenkovićeva štićenica nije se odvajala od mobitela, a "oversize" modnom kombinacijom pokazala je da prati trendove. 

33-godišnja Tena je kći Ariane Bazala-Mišetić i Ivice Mišetića.

Ivan Mišetić radio je do 1991. godine u slovenskoj aviokompaniji Adria Airways, odakle je prešao u tek osnovan Croatia Airlines. Iz nacionalnog avioprijevoznika popeo se na Pantovčak, gdje je postao šef protokola sa statusom veleposlanika u Uredu predsjednika Franje Tuđmana. U Croatia Airlines vratio se 1997. godine i neuspješno je vodio sve do 2010., kada prelazi u Atlantic grupu Emila Tedeschog. 

Ariana Bazala-Mišetić od 1991. do 2005. godine bila je jedna od vodećih osoba u odnosima s javnošću Hrvatskog telekoma, odakle odlazi za šeficu ureda Uprave Tiska pa na Hrvatsku radioteleviziju te se 2014. vraća u Hrvatski telekom.

Ljubavni trokut

U medijima se našla mnogo prije nego što se našla u kabinetu premijera, i to kao djevojka košarkaša Bojana Bogdanovića. Svojedobno su bili prekinuli jer je u Bojanov život ušla njegova sugrađanka Ornela Vištica, no nakon što je ta ljetna romansa završila, Bojan se vratio Teni. No ljubav ipak nije potrajala.

>>Tenu Mišetić je Bojan Bogdanović ostavio zbog domaće glumice. Pa joj se vratio

2020. godine ponovo se našla u fokusu javnosti nakon što je njeno ime spominjala Josipa Rimac u tajno snimljenom razgovoru s Ružicom Njavro iz Ministarstva poljoprivrede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.