Plavuše više nisu u modi: Nova "savršena žena" ima obilježja koja ne biste očekivali

Foto: YouTube/Instagram

STRANICA za upoznavanje WhatsYourPrice sastavila je savršenu ženu prema preferencijama svojih posjetitelja, a ona pokazuje da se ukus muškaraca mijenja – polako, ali sigurno.

Savršena žena tako bi imala tamne oči kao Selena Gomez, imala tamnu kosu kao Mila Kunis i nešto tamniji ten kože, sličan onome Kim Kardashian. Vjerojatno ste uočili što se ponavlja u ovim opisima.

Prošle je godine na istoj stranici istraživanje pokazalo da muškarci najviše vole blijede djevojke zlatnožute kose, no čini se da se vrlo brzo ukus promijenio na drugi kraj spektra, piše Daily Mail.

Osim navedenih fizičkih atributa, muškarci su naveli da im je važna i pamet kao ona Emme Watson, poželjna visina je 175 cm koju doseže Jennifer Lawrence te sportski tip tijela kao što ima Jessica Biel. Iznenađujuće je i najpoželjnije porijeklo, a to je bliskoistočno.

WhatsYourPrice je stranica na kojoj muškarci mogu sudjelovati u aukcijama na spojeve s djevojkama. Analizirani podaci su dobiveni prema onome što posjetitelji najviše preferiraju kod djevojaka na stranici, a odnose se na muškarce u SAD-u. Ipak, oni pokazuju određeni trend u ljepoti i naginjanje prema egzotičnijim djevojkama tamnije kose i kože. No, sudeći prema visini i tipu tijela, muškarci još uvijek žele da im djevojka izgleda kao supermodel. To se neće tako brzo promijeniti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.