Planirate van za Badnjak? Evo kakva vas ponuda čeka u gradovima diljem Hrvatske

Foto: Press

ZA MNOGE mlade, i one koji se tako osjećaju, odlazak za polnoćku nerijetko završi noćnim izlaskom. Malo smo istražili kakva je ponuda u gradovima, a izgleda da svako mjesto nudi nekakav oblik božićne zabave.

Na kraju krajeva, ideja je biti okružen sa svojim najmilijima uz puno ljubavi i veselja, pa gdje god dočekali Božić, dobro se zabavite.

Zagreb

Na Badnjak, u četvrtak 24. prosinca, klub Moon predstavlja tzv. "Legendaran Badnjak by DJ Saša Šoštarić". Upravo je Sašin Badnjak u Saloonu i kasnije Hemingwayu bio uvjerljivo najpopularniji u Zagrebu, na kojem se čitav grad znao okupiti i proslaviti Božić. Ove će godine mjesto legendarnog Badnjaka preuzeti klub Moon, a čeka vas mix r'n'b-a, popa, funka, domaćih i Božićnih hitova. Na partyju Vas očekuju i neodoljive Santa girl plesačice, te čokoladni pokloni.

X-MASCHINO u Maraschino baru počinje već u popodnevnim satima na zimskoj terasi kojom dirigira Dj Ivan Škrinjica, a Božić se dočekuje uz raspjevane Kin& Ninu i DJ Tzeka koji će puštati samo hitove. 


Johann Franck na Badnjak imaju cjelodnevni program, a od 22 sata zagrebačka legenda tuluma DJ Bencarić vas uvodi u Božić.

Poznati klub Pepermint sprema božićno "‎moovanje", a zabavu uz puno plesa garantira DJ Benc za pultom - baš kao i Katran na Radničkoj koji je već prepoznatljiv po dobrim partijima o kojoj god se prigodi radilo. Vrlo blizu je i Super Super u kojem vas čeka vesela družina Djeda Mraza.


Ako želite svirku uživo, uputite se u Vintage Industrial Baru gdje vas čekaju Jinxi i to dva dana za redom, u petak 25. i subota 26. prosinca. Bend koji je trenutno zauzet snimanjem materijala za najnoviji studijski album, uzet će božićni predah kako bi zajedno sa svojom publikom zaplesao uz svima dobro poznate pjesme.

 

Evo da vidite kak nam je u studiju. Uskoro i 2 dana zaredom u Vintage Industrialu! Vidimo se 25.12. & 26. 12. :))

Posted by JINX on Friday, December 18, 2015


U Green Goldu vas čekaju tamburaši Dyco, tamburaši Mejaši zabavljat će u Ritmu grada.

Magazin ove godine nastupa u klubu H20 na Božić.  I novootvoerni klub Opera u centru Zagreba ima božićni program, a u klubu Hollywoodu podno Tuškanca čeka vas dobra zabava, a sretnik/ica s najružnijim puloverom/vesticom ovoga Badnjaka dobiva na datum 16.1. besplatno cuganje cijelu noć za sebe + 4 osobe.

 

24.12. #BADNJAKNakon još jednog napoornog vikenda slijedi #najljepši tjedan u godini. Započinjemo prijateljskom pričom...

Posted by Opera Club on Tuesday, December 22, 2015


Ostali gradovi

Ako si priželjkujete malo domaće dance glazbe uputite se u Bjelovar gdje nastupa grupa Karma u klbu Alcatraz, u Zaboku je Frajman u Krčmi Polanović, zato Magma pokreće zabavu u Varaždinu i Međimurju, dok u Osijeku party najavljuje i Klub Exit - Xmas Oldies But Goldies: Moonshine Alligators.

Rijeka je isto puno blagdanskih događanja, pa tako u Pogonu kulture nastupa TBF, a i mnogi drugi klubovi u gradu nude božićnu zabavu. U Puli vas čeka Christmas Drive with Lemon, Mark Ash, Krekman, Adoo & Unique Zeppelin beach & lounge bar.

U Splitu u Kocki vas čeka Nightmare Before Christmas with DJ Belezebub, a dobra zabava čeka vas i u Tropicu.

 

U Zadru se na Badnjak sprema Trash party u QBaru, dobra zabava čeka vas u Kultu, Kocki, Maraschinu, te mnogim drugima. Dubrovnik je pun turista, pa zabave neće nedostajati u brojnim kafićima oko Straduna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.