Pjevač kojemu je Kovačić dao 100.000 kuna priznaje da je dva puta bio u zatvoru

Foto: Instagram

JEDAN od najpoznatijih turbofolk izvođača, Boban Rajović, postao je poznat širim masama nakon što je nastupao u splitskoj i zagrebačkoj Areni, ali i kada je procurila informacija da mu je hrvatski nogometaš Mateo Kovačić dao 18.500 eura napojnice za pjevanje. Crnogorski pjevač jednom prilikom se pohvalio da mu je to najdraža napojnica koju je dobio u karijeri.

"Najdraža napojnica mi je ona od Matea Kovačića, nogometaša Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep", rekao je folker jednom prilikom.

Inače, Crnogorac je imao život nalik likovima iz turbofolk hitova. Dva puta je bio u zatvoru i toga se ne srami te tvrdi da ljudi koji nisu bili tamo nisu probali prave stvari u životu.

"Imao sam teških trenutaka, ali sada kada sam zreliji, ne stidim se ni sekunde svog života. Imao sam pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu da onaj tko nije bio u zatvoru nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju, to me opametilo i osnažilo", rekao je Rajović za srpski Blic.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.