Pjevač improvizirao kraj himne na NBA All-Staru, reakcija basista postala hit

Screenshot: YouTube

PJEVAČ Anthony Hamilton izvodio je američku himnu uoči NBA All-Star utakmice, no basist koji ga je pratio ukrao mu je pažnju, barem na društvenim mrežama.

Za izvedbu soul pjevača svi su bili puni hvale i mnogi nisu mogli suzdržati suze, no jednoj osobi Hamiltonova improvizacija pri kraju, čini se, nije se baš svidjela.

Iako se iz snimke vidi da basist dobro prati Hamiltona, čini se kako ga je nešto izbacilo iz takta pri kraju pjesme, a mnogi su za to okrivili Hamiltonovu improvizaciju. Bilo kako bilo, reakcija basista postala je hit na društvenim mrežama, a tviteraši ne mogu prestati sa sprdnjama.

"Anthony Hamilton pjeva himnu, ali tip iza njega na gitari krade mu show", napisao je jedan korisnik Twittera, dok su se neki našalili da je basist nešto loše namirisao.

"Anthony je ispustio jednoga tijekom najbolje izvedbe ikad", "gitarist zaslužuje MVP nagradu", "neka mu netko kaže da ga snima kamera", redali su se komentari na snimku koja je u manje od 12 sati samo na Twitteru prikupila gotovo 250 tisuća pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.