Pipsi koncertno predstavljaju svoju USB raketicu

POPULARNI bend Pips, Chips & Videoclips 15. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo koncertno promovira svoju "Diskografiju" - objavljenu na USB sticku, što je prvi takav projekt u Hrvatskoj.

Svi koji se 15. svibnja odluče posjetiti Boogaloo imat će priliku, uz svima znane uspješnice, čuti klapske izvedbe i nikad dosad objavljene pjesme. Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima: Boogaloo, Ulica grada Vukovara 68; Rockmark, Berislavićeva 13; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Dancing Bear Cd Shop, Gundulićeva 7; Profil Megastore, Bogovićeva 7.

Podsjetimo, sve dosad snimljene pjesme Pips, Chips& Videoclips izbacili su na malom USB sticku veličine memorije dva gigabajta, u obliku trobojne rakete! "Fora je to da sve što sam u životu napravio, stane na jedan USB koji mogu staviti u džep", izjavio je ponosno tvorac USB-a i frontmen Pipsa.

"USB je napravljen jer su Pipsi uvijek težili smišljati nešto novo i kako bi zadovoljili prave fanove koji žele kompletnu diskografiju PC&VC-a imati uvijek pri ruci", rekao je Dubravko Ivaniš Daddy te napomenuo: "Super je to što se recimo svi materijali s USB-a mogu prebaciti na hard disk i zatim ostane prazan USB za daljnje korištenje".

Edicija USB stickova limitirana je na 500 komada te je zaista riječ o pravoj poslastici za fanove jer košta svega 149 kuna i osim što sadrži sve albume Pipsa (Shimpoo Pimpoo, Dernjava, Fred Astaire, Bog, Drveće i rijeke, Dokument, Pjesme za gladijatore), na sticku se nalaze također pjesme u izvedbi Klape Bambi, šest neobjavljenih demo songova uz autoriziranu biografiju benda "Dugi vikend u zemlji čudesa" Ante Perkovića te raritetne fotografije - neizostavne foto memorabilije svih postava banda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.