Pilot Inspector, Bronx Mowgli...: Najčudnija imena koja su slavni parovi dali djeci

Foto: Profimedia/EPA

INFLUENCERICA Molly-Mae Hague i Tommy Fury dobili su kćer i nazvali su je Bambi, no poznati parovi davali su svojoj djeci i čudnija imena. 

Ovo su najčudnija imena koja su slavni parovi dali svojoj djeci.

X Æ A-12

Elon Musk i Grimes nazvali su svog sina ovom čudnom kombinacijom slova 2021. godine. Objašnjavajući značenje imena, Grimes je rekla da "X" označava "nepoznatu varijablu". "Æ" je vilenjački način ispisivanja AI, što je skraćenica za umjetnu inteligenciju i riječ za "ljubav" na nekoliko jezika, poput japanskog.

"A-12 = preteča SR-17 (naš omiljeni zrakoplov). Nema oružja, nema obrane, samo brzina. Sjajan u borbi, ali nenasilan", objasnila je glazbenica. Slovo A u imenu predstavlja Archangel, naslov pjesme grupe Burial koju je ranije opisala kao svoju omiljenu.

North

Reper Kanye West i Kim Kardashian imaju dijete po imenu North (sjever), što s obzirom na Westovo (zapad) prezime doista čini jako neobičnu kombinaciju. Par ima još dvoje djece, koja su dobila nešto manje neobična imena - sina Sainta i kćer Chicago.

Pilot Inspector

Glumac Jason Lee i njegova bivša supruga Beth Riesgraf imaju sina neobičnog imena Pilot Inspector. Navodno je dobio ime po pjesmi He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot grupe Grandaddy.

Raddix

Glumica Cameron Diaz i Benji Madden dobili su 2019. godine kćer i nazvali su je Raddix. Par nije objasnio postoji li ikakvo značenje iza imena, no stručnjakinja za imena Pamela Redmond Satran ima neke ideje. 

"Raddix bi mogla biti varijacija ustaljenog slavenskog imena Radek, što znači 'sretan', ili bi to moglo biti izmišljeno ime koje kombinira prefiks 'rad' (kao u cool) s trendovskim završetkom x. Slično je s Maddoxom Angeline Jolie, imenom koje je postalo mnogo popularnije otkako ga je Jolie izabrala. Također smo čuli ime Radley, kao u liku Booa Radleyja iz To Kill A Mockingbird. Ali Raddix je definitivno nov!" rekla je za SheKnows.

Golden

Komičar i voditelj Nick Cannon ima sveukupno 12 djece, a sina kojeg je 2017. godine dobio s Brittany Bell nazvali su Golden (zlatni), pa dječak ima zaista zanimljivu kombinaciju imena i prezimena (zlatni top).

Bronx Mowgli

Tijekom svog kratkog braka Pete Wentz i Ashlee Simpson dobili su sina po imenu Bronx Mowgli. Njegovo srednje ime Mowgli inspirirano je glavnim likom iz Knjige o džungli, a razlog je to što su se Pete i Ashlee povezali preko popularne knjige za djecu.

Gravity

Maneken Lucky Blue Smith i pjevačica Stormi Bree dobili su kćer 2017. godine, a nazvali su je Gravity (gravitacija). Smith je evidentno sklon čudnim imenima, pa je tako dvoje djece koje je kasnije dobio sa suprugom Narom Azizom Smith nazvao jednako neobično. Kćer je nazvao Rumble Honey, a sina Slim Easy.

Apple

Pjevač Coldplaya Chris Martin i glumica Gwyneth Paltrow više nisu u braku, a dok su bili zajedno, dobili su kćer Apple (jabuka). Ona danas ima 18 godina i jako nalikuje na majku. Ništa neobično, ipak jabuka ne pada daleko od stabla.

Suri

Glumački par Tom Cruise i Katie Holmes danas više nije zajedno, a dok su bili u braku, dobili su kćer neobičnog imena Suri. Objasnili su da njezino ime na hebrejskom znači "princeza", a na perzijskom "crvena ruža".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.