Peter Crouch prevario zaručnicu s 19-godišnjom španjolskom prostitutkom



PROSTITUTKE stječu sve veću popularnost zahvaljujući očito pomalo ograničenim nogometašima. Tako je i 19-godišnja Monica Mint ispričala britanskim medijima kako je za tisuću eura spavala s nogometašem Tottenhama, Peterom Crouchom. Djevojka je mislila da je Peter košarkaš jer je bio jako visok. Upoznali su se u Španjolskoj tijekom jednog vikenda koji je Crouch proveo u Madridu. Peter je otišao u bar u kojem je Monica čekala jednu drugu mušteriju.

Budući da se mušterija nije pojavila, a Crouch joj je prišao, dogodila se njihova jednonoćna afera. Monica je medijima ispričala da joj je Peter prišao te nije bio pijan. Izgledao joj je smiješno jer je pokušavao plesati salsu, a jako je visok. Kasnije je otišao u VIP salon sa prijateljima gdje je svima plaćao piće. Monica im se pridružila te ju je Peter odmah angažirao. Da stvar bude bolja, samo dva dana prije toga vratio se sa romantičnog putovanja na Sardiniji, gdje je bio sa zaručnicom Abigail Clancy.

Lijepa Abigail jedna je od najljepših i najpoželjnijih žena u Velikoj Britaniji te se bavi manekenstvom. Osim što je odmah odradila editorijal u kojem je pokazala draži, Monica je u javnost dala detalje večeri s Crouchom. Tako je otkrila da je inzistirao na seksu već u taksiju, koji ih je vodio do hotela u središtu Madrida. Budući da joj je bio jako drag, prepustila mu je kontrolu. Nadodala je kako nije oklijevao prilikom plaćanja te se nije činio nervozan.

Medijima je povjerila da nije znala da je zaručen za Abigail te ne može vjerovati da je spavao s njom dok ima tako lijepu ženu kraj sebe. Peter je prema njoj, rekla je, bio jako galantan te ju nije tretirao kao običnu kurvu, kako to rade španjolski nogometaši. Peter je,otkrila je, uzeo i njezin telefonski broj kako bi sve još jednom ponovili, a od hotelskog osoblja tražio da izbrišu njegovom ime iz knjige gostiju kako nitko ne bi razotkrio njegovu prijevaru. Kako je na cijelu priču reagirala njegova lijepa djevojka, ne zna se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.