Pete Sampras otkrio da njegova supruga Bridgette (50) ima rak jajnika

Foto: Profimedia

TENISKA legenda Pete Sampras otkrio je da njegova supruga Bridgette (50) ima rak jajnika.

"Kao što većina zna, ja sam prilično tiha i povučena osoba. Međutim, ova prošla godina bila je iznimno izazovno razdoblje za moju obitelj i odlučio sam podijeliti s vama što se događa. Prošlog prosinca mojoj ženi Bridgette dijagnosticiran je rak jajnika. Od tada je imala tešku operaciju, prošla je kemoterapiju i nastavlja s ciljanom terapijom", stoji u izjavi objavljenoj na stranicama ATP Toura.

"Teško je gledati nekoga koga voliš kako prolazi kroz ovakvo nešto. Međutim, bilo je nevjerojatno vidjeti kako naši dečki napreduju i tako snažno podržavaju Bridgette i kako se podržavaju međusobno. Bilo je inspirativno gledati kako Bridgette nastavlja biti nevjerojatna mama i supruga kroz sve to", dodao je.

"S tim rečenim, završit ću ovo ponizno tražeći od vas molitve za našu obitelj dok Bridgette nastavlja napredovati na svom putu iscjeljenja. Hvala vam", zaključio je Sampras.

Sampras je od 2000. godine u braku s Bridgette, bivšom glumicom, pjevačicom i modelom. Imaju dvoje djece - Christiana (20) i Ryana (18).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.