Pekara Dubravica nudi neto primanja i do 1400 eura

Foto: Press

Jeste li zainteresirani za jedinstvenu priliku rada u Pekari Dubravica s tradicijom pekarstva još od davne 1961. godine? U našim pekarama spaja se tradicionalni način proizvodnje s najsuvremenijim pekarskim tehnologijama u ovom dijelu Europe. Na pekarskom tržištu s jakom konkurencijom, zauzimamo visoko šesto mjesto prema prihodima, a treće po neto dobiti koju ponovno ulažemo u daljnji razvoj našeg poduzeća.

Prijavite se za rad u jednoj od brojnih poslovnica Pekare Dubravica na području Zagreba i Zaprešića te ćete moći našim kupcima svakodnevno pripremati i prodavati više od 100 različitih pekarskih proizvoda spravljenih iz lokalnih sastojaka: jaja iz Stubice, svježeg mlijeka i vrhnja iz Bedenice, kozica iz viškog akvatorija te sira s otoka Paga.

Iako su vam tradicionalne delicije Pekare Dubravica zasigurno naveliko poznate, vjerojatno niste upoznati s paketom pogodnosti koje nudimo svojim zaposlenicima jer, kako izjavljuje jedna od naših zaposlenica: "Za ovu branšu, Pekara Dubravica nudi iznadprosječna neto primanja koja se kreću od 1250 do 1400 €, ali i druge financijske pogodnosti kao što su 100 € uskrsnice, 200 € božićnice, 200 € regresa, kao i 100 € bonusa za rođendan firme. Vikendi su nam odlično plaćeni uz dodatke od 120 %  - 150 % za rad nedjeljom i praznikom te od 100 % - 120 % za rad subotom. Uz sve to, kao zaposlenici, imamo i popust na naše pekarske proizvode od 40 % što nam puno znači."

Pogodnosti su nužne i posve opravdane

"Ponuđene pogodnosti opravdavamo činjenicom da su upravo naši zaposlenici zaslužni za trajni rast poslovanja, a njihov topao i srdačan kontakt s kupcima čini Dubravicu jednom od najpoželjnijih lokacija za kupnju pekarskih proizvoda." navodi jedan od vlasnika Franjo Mikelec.

Uza sve navedeno, odajemo priznanje svojim lojalnim zaposlenicima jubilarnim nagradama, a financijski ih podržavamo i naknadom za novorođenče. Pekari Dubravica važno je omogućiti i što više nefinancijskih pogodnosti svojim zaposlenicima, od kojih naročito naglašavamo zdravu, transparentnu i čestu komunikaciju, kako među članovima timova, tako i uprave s ostatkom zaposlenika u brojnim poslovnicama.

"Naposljetku, odlučite li postati jedan od naših zaposlenika, možete očekivati zaposlenje s početnim ugovorom na neodređeno, jer stabilnost i sigurnost zaposlenika primarna su nam stavka koja se poklapa i s temeljnim vrijednostima našeg poduzeća – tradicijom, inovativnošću i kvalitetom.", dodaje Franjo Mikelec.

Pekara Dubravica nadmašuje sva očekivanja razvoja malog obiteljskog obrta i postavlja ljestvicu visoko za sve druge igrače na tržištu, kako u proizvodnom svijetu, tako i u svijetu pogodnosti za zaposlenike. Stoga, ne propustite priliku postati dio naše pekarske obitelji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.