Pavuna poludio pred kamerom: "Marš, gamadi jedna. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen"

Screenshot: Twitter

KONTROVERZNI fizičar Davor Pavuna zaustavio se pred kamerom STV-a, a nakon što ga je novinar Marin Ćurić pitao što bi poručio onima koji ga smatraju populistom i paranoičnim teoretičarem zavjera, krenuo je show od jedne minute i 14 sekundi.

"Meni se fućka iz jednostavnog razloga, ja svaku informaciju koju vama govorim, a govorim u kameru (upire prstom u kameru, op.a.). Pogledajte me u oči, imam direktno ili od mojih studenata ili direktno iskustveno. Ja sam jedini živući Hrvat koji je prošao od Sai Babe i Babadžija do hvaljen Isus i Marija. Amen. Prošao sam sve moguće sotonjare, imam doktorat iz fizike, ja sam savjetnik cijeloj planeti, nema zemlje više ozbiljne kojoj nisam savjetnik, što vi ne znate, naravno. Vi vjerojatno imate Samsung kojem sam ja bio savjetnik još prije 15 godina. Ja nisam treća liga, ja sam apsolutno prva svjetska liga, to je kao da igrate u Realu i Barceloni, a pitate o nogometu. Dakle, razlika između Davora Pavune i drugih seronja o kojima pričaju po medijima - Marš, gamadi jedna, marš. Istanbulska konferencija (konvencija, op.a.) je zlo, ne radi tobožnje zabrane i bilo čega, to nije o ženama, to je razbijanje Boga, čovjeka, obitelji i naroda. Marš van, gamad, Soros također. Kaj mislite da je Orban blesav? Orban se ponaša kak se normalan čovjek mora ponašati", verglao je Pavuna.

"Da ga kopiramo?'' pitao je novinar.

"Naravno, to će se i desiti. Sad će nam pasti sve ove vlade, svi ovi seronje, doći će na vlast narod. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen", rekao je i krenuo odlaziti.

Ipak nije završio.

"Vi bute meni... Vi ste već drugi iz medija koji pričate sranja. Ajde marš svi skupa, jebote", nastavio je udaljavajući se od kamere.


"Temperament na 100, kulturno izražavanje na nuli", prokomentirao je Čurić na Twitteru ono što je za razliku od svih ostalih gledao uživo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.