Pametno je iskoristila vrećicu i riješila problem koji muči mnoge mladenke

Foto: Facebook

MLADENKA je zbog sve velike vjenčanice brinula kako će ići na zahod na vjenčanju, bez da mora skidati haljinu svaki put kada treba mokriti. Svoj problem riješila je u samo 10 minuta uz pomoć popularne plave Ikea vrećice, a kako je to učinila pokazala je na fotografijama objavljenim na Facebooku koje su ubrzo postale pravi hit, prenosi The Sun.

"Stvarno sam bila zabrinuta kako ću na zahod tijekom vjenčanja, kako ću to samostalno izvesti. Kako ću držati haljinu u zraku i uzeti za brisanje", napisala je uz fotografiju te dodala kako nije mogla zamisliti da, svaki put kada treba na zahod, netko mora ići s njom da joj pomogne držati vjenčanicu.

Mladenka je najprije odrezala rupu na dnu vrećice kako bi mogla provući noge kroz nju. Potom je skupila donji dio haljine i stavila ga u vrećicu te ju podigla uz pomoć ručki koje je zakačila na ramena i tako si omogućila odlazak na zahod bez muke.

"Moj "pomagač" tijekom vjenčanja stajao je samo 0,80 eura (oko 6 kuna), a skrojila sam ga dan prije. Trebalo mi je tri minute", objasnila je mladenka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.