Ovog vikenda u klubu Gjuro2 očekujte neočekivano!

ZA SVE zaljubljenike plesa, glazbe i kluba Gjuro2 preporučamo da se i ovog petka, 6.ožujka,  zapute na svoje omiljeno mjesto i uživaju u odličnom mixu R&B i House-a. Boje R&B-a branit će Confusionovac DJ Oli Dobolli, dok će mu se na suprotnoj strani pulta u house ritmu pridružiti uvijek zaigrani DJ Carlo.

Mash (R)evolution i ovoga puta inzistira na plesu a tome će zasigurno pripomoći i ponuda koju nećete moći odbiti: Jedan metar tekile po cijeni od samo 150 kuna! Kroz večer se vodite uzrečicom: Očekujte neočekivano!

Tekile na metre

Već sljedećeg dana, 7. ožujka u istom klubu uživajte u večeri Gorgeous Gjuro powered by Igra.hr. Povodom međunarodnog prvenstva u badmintonu u sklopu Gorgeous Gjure zabavite
se na službenom after partyju prvenstva uz Dj Carla. Izazovite svog para ove subote u klubu Gjuro2! Kušajte specijalnu ponudu koja Vam Gorgeous Gjuro nudi - Red Bull + votka koštat će vas 28 kuna, a ponovno se nudi metar tekile po specijalnoj cijeni od 150 kuna. Ne propustite ovaj uzbudljivi produženi vikend zabave u klubu Gjuro2!

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.