Ovo su glavne hrvatske reality posvuduše: Sjećate li se čime se zapravo bave?

Screenshot: YouTube

NAKON vijesti da će se u večerašnjem live izdanju Big Brothera pojaviti Soraja, bez koje očito ne može proći nijedan Big Brother, odlučili smo provjeriti tko su hrvatski rekorderi po broju sudjelovanja u realityjima.

Iako je većina njih bila poznata prije sudjelovanja u ovakvim showovima, dodatni publicitet i slava, ali i honorari koje im produkcija nudi bili su dovoljni da se zatvore u izolaciju ili otputuju u prašumu. Dok je pobrojati realityje bilo lako, sjetiti se njihovih drugih angažmana malo je teže.

Ava Karabatić, četiri realityja

Bez nje očito ne može proći nijedan reality. Prije pet godina sudjelovala je u hrvatskoj "Farmi", potom je dvije godine kasnije otputovala u Kostariku zbog "Survivora", 2013. godine zatvorila se u kuću srpskog VIP Big Brothera, a ove godine odlučila se okušati u srpskoj "Farmi".

Neven Ciganović, tri realityja

Cigi je svoju karijeru započeo prvim i jedinim hrvatskim celebrity Big Brotherom 2008. godine u kojem je boravio dva tjedna.

Četiri godine kasnije otputovao je za Kostariku kako bi sudjelovao u "Survivoru".

Da su mu se realityji uvukli pod kožu, dokazao je još jednom ove godine kad je pristao sudjelovati u srpskom showu "Parovi", iz kojeg je nedavno izbačen.

Aleksandra Grdić, tri realityja

Aleksandra se svom prijatelju Nevenu pridružila najprije u Kostariki, gdje su zajedno preživljavali u "Survivoru". Nakon tog showa javnost je iznenadila naglim mršavljenjem, a požalila se da joj se zbog gladi tijekom showa smanjio želudac.

Ove godine s Ciganovićem se uključila u "Parove", koje je također nedavno napustila. Njena manekenska karijera u međuvremenu je gurnuta u stranu.

Danijela Dvornik, tri realityja

Najprije je sa svojom obitelji snimala reality show "Dvornikovi" u kojima su kamere pratile njihov svakodnevni život.

Potom je 2008. godine odnijela pobjedu u celebrity Big Brotheru, a ove godine prijavila se i za "Masterchef".

Slađana Petrušić, dva realityja

Službeno dva, iako je "Noćna mora" Željka Malnara bila daleko bolji reality od onih koje gledamo od prvog hrvatskog Big Brothera do danas. Slađa se proslavila sudjelovanjem u kontroverznom showu svakog vikenda, u kojem su gledatelji upoznali tu prsatu djevojku koja se kroz život probija uz primitivnu seksualnost i priproste šale.

Prvi pravi reality u kojem je sudjelovala bila je "Farma", u čijoj se prvoj sezoni pojavila. I to punih tjedan dana. Potom je dugo apstinirala od realityja, a nije se pojavljivala ni u javnosti, osim što je objavila jednu pjesmu ("Uđi mi duboko").

Ove godine pristala je na već spomenute srpske "Parove" i izazvala pravi skandal kad je upoznala Vojislava Šešelja. Njeni hvalospjevi ratnom zločincu ekspresno su okončali njenu političku karijeru, u koju je lansirana iz zagrljaja Ivana Pernara.

On je se javno odrekao, Živi zid ju je izbacio iz svojih redova, a Slađa se šokirala kad je doznala sve što se događalo dok je bila u izolaciji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.