Ovo su djeca Milorada Dodika, pogledajte majice koje nose

Foto: Twitter

NAKON izbora u Bosni i Hercegovini nastao je kaos kada su u Republici Srpskoj i Jelena Trivić i Milorad Dodik proglasili pobjede. Izbore je dobio Dodik, barem tako tvrdi tamošnje izborno povjerenstvo, a njegova djeca već noćas su proslavila pobjedu svog oca.

Na fotografiji koju je objavio Igor Dodik, sin Milorada Dodika, on i njegova sestra Gorica poziraju na slavlju pobjede svog oca. I Igor i Gorica Dodik na fotografiji nose majice na kojima je fotografija Milorada Dodika koji se rukuje s Vladimirom Putinom.

Tko su Igor i Gorica Dodik?

Donedavno su Igor i Gorica Dodik javnosti bili prilično nepoznati te su živjeli relativno anonimno, uživajući u bogatstvu koje je stekao njihov otac. Ipak, posljednjih nekoliko godina su aktivniji u javnosti, pogotovo na društvenim mrežama.

Službeno su oboje poduzetnici. Igor Dodik i njegova sestra Gorica vlasnici su nekoliko firmi koje posluju u Republici Srpskoj, a između ostalog bave se i voćarstvom te proizvodnjom domaće rakije. Gorica Dodik bila je i vlasnica jednog restorana u Banjoj Luci. 

Igor Dodik je u sretnom braku i ima troje djece, ali se njegova supruga Ivana ne eksponira često u javnosti. Gorica Dodik je majka četvero djece - dvoje je dobila u prvom braku, a dvoje u izvanbračnoj zajednici.

Gorica se posljednjih godinu dana jako aktivirala na Twitteru, gdje širi propagandu SNSD-a i nebuloze svojih političkih istomišljenika, hvali lik i djelo svog oca i Vladimira Putina te napada sve neistomišljenike.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.