Ova trans zvijezda najutjecajnija je mlada osoba na internetu prema Forbesu

Foto: Instagram

Magazin Forbes uvrstio je trans influencericu i LGBTQ aktivisticu Dylan Mulvaney na svoju listu 30 under 30 u kategoriji društvenih mreža kao jednu od najutjecajnijih mladih osoba na internetu.

Ona je postala hit na društvenim mrežama nakon što je dokumentirala svoj proces promjene spola i prekid partnerstva s pivom Bud Light, čija je bila predstavnica.

Forbes je ovaj tjedan objavio listu navodeći: "Uz pomoć nominacija javnosti, kao i Forbesovih novinara i sudaca iz svih područja stvaralaštva, ovogodišnji Forbesov popis društvenih mreža 30 under 30 ističe mlade online zvijezde koje transformiraju budućnost interneta."

Razbjesnila internet snimkom plesa u tajicama

Osim Mulvaney, odali su počast i drugim mladim kreatorima sadržaja, uključujući komičare Alana Chikina Chowa i Stevena Hea, modnu influencericu Alix Earle i kreatoricu s invaliditetom Molly Burke, koja kao slijepa osoba objavljuje sadržaj inspiriran svojom perspektivom.

Spominjući Mulvaney na popisu, Forbes je poručio: "Naša Dylan Mulvaney (26) je kreatorica, glumica i LGBTQ+ aktivistica koja je postala popularna zbog svoje serije Days of Girlhood, koja je dokumentirala njezinu promjenu spola."

Podsjetimo, Mulvaney je razbjesnila internet snimkom plesa u ženskim Nike tajicama, kao i time što je postala predstavnica piva Bud Light. Suočila se s brojnim transfobnim reakcijama, uključujući muškarce koji kupuju limenke piva isključivo kako bi ih uništili na "muški" način.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.