Otkriveno koliko košta oglas na Burj Khalifi

Foto: Twitter

AKO poželite da vaš oglas ili poruka osvanu na Burj Khalifi, za to ćete morati izdvojiti najmanje 250 tisuća dirhama (AED), odnosno oko 475 tisuća kuna. To je cijena trominutnog prikaza oglasa, prenosi Arabian Business.

Cijene se kreću od 250 tisuća AED za tri minute radnim danom od 20 do 22 sata, a vikendom se penju na 350 tisuća AED (oko 665 tisuća kuna). Za dva trominutna zakupa bilo koje noći između 20 i 22 sata cijena je 500 tisuća AED (950 tisuća kuna), a za jedan milijun AED možete dobiti pet trominutnih zakupa bilo koje noći između 19 sati i ponoći.

Prikazima upravlja marketinška agencija Mullen Lowe MENA sa sjedištem u Dubaiju, a sadržaj se mora poslati četiri tjedna prije, kako bi ga odobrio vlasnik Burj Khalife, Emaar Properties. Na displej se može dodati i glazba, a novac se mora uplatiti unaprijed.

Podsjećamo, prije dva dana Burj Khalifa je zasjala u bojama Hrvatske. Povod je bio posjet Andreja Plenkovića Dubaiju.

"Nakon susreta s predsjednikom vlade i vladarom Dubaija šeikom Mohammedom i prijestolonasljednikom UAE-a i vladarom Abu Dhabija Mohamedom bin Zayedom al-Nahyanom te najvećim investitorom Emaar Dubai - lijepa gesta domaćina. Burj Khalifa u bojama je Hrvatske!" napisao je na Twitteru Plenković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.