Otkriveno koju će emisiju voditi Nikolina Pišek na Una televiziji

Foto: Instagram

EMISIJA Une TV koju će voditi Nikolina Pišek zove se Donna. S Une TV otkrili su i koje dvije voditeljice će se pridružiti Nikolini u voditeljskoj postavi te kada emisija starta s emitiranjem.

"Baya Bangue Namkosse, dobro došla u UNA tim! Poznato tv lice i komunikologinja pridružuje se Nikolini Pišek i Dejani Rosuljaš s kojima će od 15.10. voditi emisiju DONNA!"

Navode da će emisija "obilovati intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim".

"Jedinstven spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i karakterno različitih dama će dati poseban šarm i dinamiku emisiji", dodaju.

Podsjećamo, krajem kolovoza potvrđeno je da je Nikolina Pišek novo lice Une TV.

Una podijelila otkaze u Zagrebu

Početkom kolovoza u zagrebačkoj redakciji Une podijeljeni su otkazi.

Iz Une TV su priopćili kako, unatoč velikom rastu gledanosti u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni, njezinu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledateljima.

Najbezbolnije u reduciranju rada prošla je web redakcija Une TV, koja zapošljava šestero ljudi i u kojoj nisu dijeljeni otkazi. Najveća sječa zaposlenih dogodila se u sektoru programa, u kojem je ugašeno 11 radnih mjesta, a od devet novinara ostao je samo jedan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.