Otkriven uzrok smrti Lancea Reddicka

Foto: EPA

OTKRIVEN je uzrok smrti Lancea Reddicka, najpoznatijeg po ulogama u seriji Žica i filmskoj franšizi John Wick. Prema smrtnom listu koji je objavio TMZ, holivudski glumac je umro zbog problema sa srcem, odnosno bio mu je smanjen dotok krvi u srce. Imao je 60 godina. 

Lance je nedavno bio na turneji povodom promocije četvrtog nastavka franšize John Wick, u kojoj glumi Charona. Imao je zakazano gostovanje za sljedeći tjedan u emisiji Kelly Clarkson. Dan prije smrti na Instagramu je objavio selfie sa svojim psima. "Na ekranu i izvan njega, nije čudno što volim razmaziti svoje pse", napisao je. 

Glumio u mnogim poznatim serijama i filmovima

Prije angažmana u Johnu Wicku mnogi ga pamte po ulozi Cedricka Danielsa u hit seriji The Wire. Njegov lik pojavljuje se u svih pet sezona. Imao je uloge u još mnogo popularnih serija, kao što su Fringe, Bosch, Oz, Lost i Netflixova serija Resident Evil.

Osim uspjeha na televiziji, uz franšizu John Wick glumio je u filmovima poput Angel Has Fallen i Godzilla vs. Kong. Iza njega ostali su i neobjavljeni projekti, poput uloge u nadolazećoj Disneyjevoj seriji Percy Jackson and the Olympians. Osim glume bavio se i glazbom te je studirao na Yaleu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.