Otkrio da je bilo teško na snimanju: "Mislim da sam primio stotinu udaraca u lice"

Foto: Press

GOTOVO 50 godina nakon što se pojavio originalni Rocky, franšiza postaje bogatija za još jedan film, a radi se o trećem nastavku priče o Adonisu, sinu Rockyjevog protivnika, a kasnije i prijatelja, Apolla Creeda. Prethodna dva nastavka skupila su odlične kritike, a filmovi su se očito svidjeli i publici.

Drugi dio zacementirao je status Michaela B. Jordana koji je postao novo lice franšize, a u trećem dijelu pridružit će mu se i zvijezda HBO-ove serije Lovecraft Country, Jonathan Majors koji će zaigrati novog Creedovog protivnika.

A Majors je ulogu shvatio vrlo ozbiljno. Osim što se više od godinu dana pripremao za ulogu mukotrpno trenirajući, u tom je periodu nabio toliko mišića da su mu tijekom dodjele Oscara jedva stavili narukvicu.

No, treninzi nisu bili jedina muka tijekom snimanja. Glumac otkriva da je bilo i batina: "Mislim da sam primio preko stotinu udaraca u lice. Ali, sve je to u redu."

Inače, režiju trećeg dijela preuzet će Jordan, a ovo će ujedno biti i prvi nastavak u kojem se neće pojaviti Sylvester Stallone. To, naravno, ne znači da je Stallone potpuno završio s Rockyjem jer je nedavno otkrio da namjerava snimiti film u kojem Rocky trenira novog boksača, a zainteresiran je i za snimanje serije koja će pratiti Rockyjev život prije događaja iz prvog filma.

Creed III u kinima će se pojaviti 23. studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.