Otac objasnio zašto podržava 11-godišnjeg sina transvestita

Screenshot: YouTube

OTAC je progovorio o tome kako se pomirio sa sinovom odlukom da postane jedan od najmlađih britanskih transvestita.

Tata Fabiana Butlera, Darren, kao i mnogi roditelji imao je u mislima sliku o tome u kakvim će hobijima uživati ​​njegov sin, no on je odlučio da želi biti drag queen.

I dok je majka u potpunosti podržavala njegovu odluku da postane transvestit, otac priznaje da je "bio malo rezerviran".

"Bio sam zabrinut zbog toga da će ga maltretirati u školi", rekao je Darren. "I jednostavno mi se nije svidjelo to što se moj sin voli odijevati kao djevojka."

"Bilo mi je stvarno teško prihvatiti to, ali pomirio sam se s tim jer znam da je to ono što on stvarno želi. To je njegova strast. To je njegov san. Tko sam ja da mu stojim na putu?"

Fabianova mama Rachel objasnila je kako je njezinog sina inspirirao show RuPaul's Drag Race. Nakon što je pogledao emisiju, njegova mama kaže da joj je rekao da je to nešto što on želi raditi.

Fabian sada nastupa pod alter egom Francheska Valley, a njegova mama objasnila je i zašto ga je od početka podržavala.

"Ako imate dijete koje je kao Fabian, dopustite mu da se izrazi. Ako ga pokušate zaustaviti, samo će se pobuniti. Jednostavno dopustite djeci da budu ono što jesu", rekla je.

Darren kaže kako je sina počeo podržavati kad je shvatio koliko je samopouzdan i sretan postao.

"Bio sam zabrinut za njega, no on uopće nije zabrinut. Njemu to dolazi prirodno i ne biste to mogli promijeniti ni da pokušate", kazao je.

Darren je dodao kako njegov 11-godišnji sin sad i druge inspirira da se izraze kako žele i razgovaraju o takvim temama. "Inspirira drugu djecu da razgovaraju o tome. U tome nema ništa loše sve dok imate podršku obitelji i prijatelja", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.