Otac glumice iz "Milijunaša s ulice" uhićen nakon što ju je odlučio prodati

OTAC Rubine Ali, glumice u filmu "Milijunaš s ulice" uhićen je sinoć, nakon što ga je bivša žena prijavila, pod optužbom da je htio prodati kćer za 200 tisuća funti. Indijski su policajci proveli nekoliko sati hvatajući 36-godišnjeg Rafiqa Qureshia, i sada napokon posjeduju video zapise sastanka na kojem je navodno postignut dogovor.

Ovisnici o novcu koji očajnički žele unovčiti slavu devetogodišnjakinje

Rubinina majka Khurshida, koja je obitelj napustila 2001. godine, tvrdi da je prije dva tjedna saznala za planiranu prodaju djeteta bogatom šeiku iz Dubaia. No, nadodala je: "Moja starija kćer obavijestila me...ali nisam vjerovala da bi uistinu to učinio." Khurshida je Rafiqa i njegovu novu ženu Minu okarakterizirala kao ovisnike o novcu koji očajnički žele unovčiti slavu devetogodišnjakinje. Policijski službenik Prakash Salunke, koji vodi istragu, rekao je: "Khursida je bila veoma uzrujana zbog medijskih izvještaja i došla je podnijeti prijavu. Provest ćemo istragu i utvrditi daljnje korake."

"Prilikom ispitivanja, Rubina nam je rekla da ne želi nigdje ići, već da želi živjeti s ocem. Slično, Rafiq Qureshi također kaže da ju nema namjeru prodat", nadodaje Salunke. Christian Colson, producent "Milijunaša s ulice", kaže: "Naši prijatelji i kolege u Mumbaiu pokušavaju razgovarati s gospodinom  Qureshijem kako bi vidjeli što se događa." U međuvremenu, Rafiq i Rubina se skrivaju nakon što su dali detaljne podatke sastanka u hotelu s pet zvjezdica šeiku Yunisu i njegovoj ženi.

"Oče, kako si dospio u nepriliku - zbog mene"

Rafiq kaže da ga šeik zove od trenutka kada je "Milijunaš" osvojio Oscara u siječnju te da mu je objasnio kako njegova žena ne  može imati djecu. Rubina, koja glumi Latiku, bila je u hotelu zatrpana darovima, uključujući zlatni nakit i čokolade, pa je otac, kako kaže, vjerovao da su zainteresirani samo za njenu dobrobit. Pozvali su ih ponovno sljedeći dan, kada je asistent obavijestio Rafiqa da bi šeik djevojčicu želio odvesti kao svoju.

Rafiq, radnik s nadnicom 2 funte dnevno, rekao je: "Ja pristojno kažem da je Rubina sretna sa mnom i ne želi otići. Potom su oni ponudili novac na engleskom što nisam razumio. Zatražili su da ju ostavim kod njih preko noći i dođem po nju ujutro. Odbio sam i odveo Rubinu sa sobom." Također, obiteljski prijatelj Dinesh Dubey kaže kako je Rubini cijela priča zabavna te je pitala Rafiqa: "Oče, kako si dospio u nepriliku - zbog mene?"

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.