Ostavi li svoju seksi djevojku, srpski nogometaš morat će platiti 10 tisuća eura

Foto: Instagram

SLAVNI srpski nogometaš Zoran Tošić Bambi sa svojom je djevojkom, Jovanom Gajić, prije nekoliko mjeseci potpisao predbračni ugovor vrijedan 10 tisuća eura. 

Do toga je došlo jer se Zoran ne želi drugi put ženiti, no svojoj Jovani želi dati do znanja da se osjeća kao da su u braku, te da njemu taj papir uopće nije važan, piše Blic. 

"Bambi i Jovana su veoma dugo zajedno. Njihova ljubav počela je nekoliko tjedana nakon što se on službeno razveo od svoje prve supruge 2013. godine. On joj je od samog početka rekao da se nikada više neće oženiti, a Jovani to nije smetalo dok nije zatrudnjela s njihovim prvim djetetom. Iako ju je uspijevao uvjeriti da je nikad neće ostaviti i da im papir ništa ne znači, svađe su bile sve češće, i nakon jedne od većih prepirki odlučio se naći s odvjetnikom i osigurati budućnost djevojke s kojom godinama živi", ispričao je za Alo izvor blizak paru. 

Osim cifre od 10 milijuna eura, Zoran je Jovani kupio stan u Novom Sadu, a također je jedan od svojih stanova u Beogradu prepisao na njeno ime, piše Blic. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.