Olivia Newton-John se punih trideset godina borila s rakom

Foto: Profimedia

SVIJET je rastužila vijest da je Olivia Newton-John umrla u 73. godini nakon tridesetogodišnje borbe s rakom.

Rak dojke joj je prvi put dijagnosticiran 1992., a vratio se 2013. i onda ponovo 2017. godine. Kroz teške trenutke Olivia je prolazila uzdignute glave, a svoju borbu je dijelila s javnošću i naglašavala koliko joj pomaže medicinski kanabis koji je koristila.

"Držim se. Svaki dan sam sve jača i sve mi je bolje. Pozitivno razmišljanje je jako važno", rekla je u veljači ove godine. Velika podrška u borbi s teškom bolešću bio joj je suprug John Easterling, koji uzgaja medicinski kanabis na njihovom ranču u SAD-u.

"Velika sam sretnica što imam medicinski kanabis"

"Imam svoje dane i imam svoju bol, ali kanabis koji moj muž uzgaja za mene je postao jako važan dio ozdravljenja i nošenja s bolešću. Velika sam sretnica što ga imam", rekla je početkom ove godine slavna pjevačica i glumica.

"Kad ti dijagnosticiraju rak ili daju neku lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je još ostalo. Ako vam netko kaže da imate još šest mjeseci života, toliko ćete vjerojatno i živjeti jer ste povjerovali u to. Ne želim znati statistike, ja nisam dio statistike", rekla je Olivia jednom prilikom za strane medije.

 

Pročitajte više