Oglašavanje u pokretu veliki je hit; platforma Flaster širi se na susjedno tržište

Foto: Press

Flaster vozila od ovog proljeća mogu se vidjeti i u Bosni i Hercegovini. Sarajevo, Mostar i Banja Luka tri su grada u kojima kreću prve kampanje.

VEĆ dvije godine na ulicama hrvatskih gradova voze najatraktivniji automobili, a Flaster vozila mogla su se vidjeti i u Sloveniji. Flaster je prvo mjerljivo oglašavanje u pokretu koje ima doseg mjesečnih impresija po vozilu veći od 100 tisuća ljudi. Upravo zato se Flaster, hrvatska digitalna omnichannel platforma ovog proljeća širi na novo tržište, u Bosnu i Hercegovinu. Flaster s prvom kampanjom u Bosni i Hercegovini kreće već u svibnju, a počinju u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci

Filip Carić i Luka Glavaš, osnivači Flastera ističu kako ih jako veseli prva kampanja u Bosni i Hercegovini te objašnjavaju kako je došlo do suradnje u susjedstvu.

Širenje na nova tržišta nam je bio prirodan put upravo zato što je naš sustav iznimno skalabilan. Prvo na susjedstvo, a u bližim planovima je i globalno širenje zbog potvrde poslovnog modela. Tržišta analiziramo i identificiramo potencijal i interes klijenata s domaćeg tržišta za plasiranje kampanja u susjedstvo. Otvaranjem novih država, čime olakšavamo na neki način i medijski zakup klijentima, prirodno multipliciramo prihode našeg poslovanja. Svakako nam je za širenje na BiH tržište olakšao i interes partnera s kojima smo otvorili poslovanje i za koje smo sigurni u krajnju izvedbu prema klijentima – izjavio je Luka Glavaš, suosnivač Flastera i dodao kako se otvaranjem tržišta u pogledu država ili gradova, povećava se eko sustav u kojemu svi profitiraju, od vozača koji sudjeluju u kampanjama do jačanja Flasterove mreže i naravno, sve u korist oglašivača.

 

Trenutni fokus je na prvim kampanjama u Bosni i Hercegovini, ali Flasterov tim radi na još nekoliko noviteta, a razvijaju i nove modele s kojima planiraju iznenaditi tržište.  Ako želite saznati što sve Flaster priprema ove godine, posjetite njihovu službenu web stranicu www.flaster.co.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.