Oduševljeni glumac Armando Assante pljeskao violončelistici Ani Rucner

VIOLONČELISTICA Ana Rucner održala je koncert na splitskim Prokurativama kojim je podržala humanitarnu akciju "Ti si ti si ti! - inicijativa za životno samopouzdanje" u borbi protiv poremećaja u prehrani. Koncert je ujedno bio uvertira Splitskom festivalu.

U publici je sjedila cijela Anina obitelj, brat Mario, majka Snježana i otac Dragan koji su bili u društvu dobrih prijatelja; bivše prvakinje baleta Almire Osmanović, njezinog supruga i redatelja Jakova Sedlara, glumca Armanda Assantea koji odsjeda u Sedlarovoj kući u Supetru te velika izraelska glumica Gila Almagor.

Armando kao gost na Supetar Super filmskom festivalu

Armando Assante je, inače, doputovao u Supetar na Braču kao gost na drugom Supetar Super filmskom festivalu koji su osnovali Jakov Sedlar i Marijan Družić, vlasnik hotela Supetrus. Tako se i našao na koncertu Ane Rucner, a kako filmski festival počinje 9. srpnja, ima vremena za obilazak otoka i društvenih događaja.


Ana Rucner, pak, pokušava što više pomoći Centru za psihološku pomoć liječenje poremećaja u prehrani koji se osniva pri Klinici za psihološku medicinu KBC-a Zagreb. Prihod od prodanih ulaznica utrošit će se na liječenje bulimije, anoreksije ili kombinacije oba poremećaja.

L.V.
Foto: Jadran Babić/Cropix
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.