Odbrusila kršćanima koji su je napali zbog fotke s mužem: Može me dirati cijeli dan

Foto: Instagram

ZVIJEZDA Pune kuće našla se na meti fanova koji su je napali zbog fotografije sa suprugom koju je objavila, na kojoj je on drži za dojku.

Glumica Candace Cameron Bure (D.J. Tanner iz Pune kuće i Punije kuće) majka je troje djece. Udana je za bivšeg hokejaša Valerija Burea i par nerijetko dijeli slatke zajedničke fotografije.

U petak je Candace objavila fotografije na kojima pozira sa suprugom na mostu. Na prvoj muž je ljubi u glavu i tu nije bilo ništa sporno.

Kako je pobožna kršćanka, Candace ima i puno fanova vjernika, no neki od njih napali su je zbog druge fotografije na kojoj joj suprug drži ruku na grudima.

Candace je na kritike odgovorila u nizu videozapisa na Instagram storyju. "Za sve vas kršćane koji preispitujete moju objavu s muževom rukom na mojim grudima, mužem s kojim sam 24 godine, misleći da je to neprimjereno, nasmijavate me jer to je moj muž", poručila je.

"Toliko nam je zabavno. Može me dirati kad god želi, i nadam se da želi. To je i ono što čini zdrav i dobar brak i vezu."

"Žao mi je ako sam vas uvrijedila", nastavila je. "Zapravo, nije mi žao. Drago mi je da nam je zabavno nakon toliko godina. Može me dirati cijeli dan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.