Novi "superbend" Micka Jaggera u kojem su i Joss Stone te Damien Marley već je u studiju



KADA su prije gotovo 50 godina Rolling Stonesi kao tinejdžeri došli iz Londona u Ameriku u Chess Records, iz kojeg su iznikli najveći blues umjetnici poput Little Richarda i Ette James, te u momentu kada su Muddyju Watersu izjavili "Gospodine Waters, mi Vas obožavamo, čak smo i naš bend nazvali po jednoj Vašoj pjesmi", nisu ni slutili da će postati najveće rock legende na svijetu.

Ipak, Mick Jagger je posljednjih godina osjetio potrebu da se odmakne od prepoznatljivog zvuka Rolling Stonesa te je 2001. godine snimio i vlastiti album "Goddess In The Doorway", međutim, to nije bilo dovoljno pa je nedavno oformio i novi bend! Super Heavy tako bi 20. rujna trebao objaviti i svoj prvi singl.

Riječ je o "supergrupi" u kojoj je se nalaze i Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart iz Eurhytimicsa te skladatelj AR Rahman. "Ovo kako mi sad radimo nije uobičajeno za mene, uvijek želim ostaviti nešto mjesta za improvizaciju, ali kad uđeš u studio moraš imati nekakve pjesme kao što sad radim", kratko je prokomentirao rad grupe Mick Jagger te dodao kako je siguran da će se bend svidjeti obožavateljima Rolling Stonesa, koje ipak nije napustio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.