"Noćni život na Hvaru je sjajan!": Eva Longoria sinoć partijala s društvom

LIJEPA holivudska glumica Eva Longoria, njen suprug Tony Parker i njihovi prijatelji su nakon Dubrovnika, kao iduću destinaciju na svom krstarenju Jadranom, odabrali Hvar. Sinoć su u klub Carpe Diem stigli oko 22 sata. Sjajno su se zabavljali uz pokoju čašicu alkoholnih pića, a najrasplesanija u ekipi je bila upravo Eva Longoria. Iz kluba su se nešto iza 2 sata gliserom zaputili nazad na jahtu.

Glumica Maria Bravo, koja je također među veselom holivudskom ekipom, na Twitteru je objavila: "S Amauryjem Nolascom se zabavljam u Hrvatskoj. Noćni život na Hvaru je sjajan!". Upravo zahvaljujući Marijinim je izvještajima poznato i to da se slavni glumci u Hrvatskoj nalaze još od 1. srpnja te su dva dana uspjeli proći nezamijećeno - fotografi su Evu Longoriu i Tonyja Parkera snimili tek u petak navečer u Malom Lošinju.

Podsjetimo, Eva Longoria i njen suprug Tony Parker s društvom, u kojem se nalaze i glumci Amaury Nolasco te Jennifer Morrison, koja je na Twitteru obznanila kako je Hrvatska prekrasna te se sjajno provodi, unajmljenom jahtom "Ladyship" obilaze hrvatsku obalu.

Gdje su sve u Hrvatskoj bili između isplovljavanja iz Venecije te dolaska u Mali Lošinj nije poznato, ali nakon toga su uživali u ljepotama Zadra, Kornata, Šibenika, Skradina, slapova Krke i Dubrovnika. Zvijezda "Kućanica" u Hrvatsku je, osim na odmor, stigla i kao potpora svome suprugu, košarkašu San Antonio Spursa, koji će u petak, 9. srpnja, u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.