Nika Fleiss prva napustila show Masked Singer

Foto: Press

U prvoj emisiji uživo Nika Fleiss napustila je show Masked Singer. Ona se skrivala ispod maske Dina.

"Divno je iskustvo bilo, baš sam uživala. Znam da nisam vokalni tip, ali strašno volim plesati. Tko je znao? Pa očito nedovoljno ljudi", ispričala je Nika nakon ispadanja. Objasnila je i svoje tragove - borovu šumu i roler za skidanje psećih dlaka, što označava njezin Samobor, ali i posao kojim se bavi danas. Pjesmom Zdravka Čolića Pusti, pusti modu oprostila se od Masked Singera.

Gledatelji su svojim glasovima od ispadanja spasili Bananu i Medu. Medo, za kojeg panelisti pretpostavljaju da krije Zorana Šprajca, spasio se od ispadanja nakon što je u posljednjoj šansi otpjevao pjesmu Tonka Daleke obale. Rasplesana Banana je izvela Jump Around. Žiri misli da se ispod te maske krije - Ivan Pernar.

Veliko oduševljenje je u prvoj večeri Masked Singera uživo izazvalo Čudnovište izvedbom pjesme Can't Help Falling in Love. Nives je bila uvjerena da je Čudnovište Luka Bulić, Antonija da je to Ivan Šarić, Borko je ocijenio da je to Marko Tolja, a Saša da se radi o glumcu Stojanu Matavulju. Čudnovište je u duelu izbacilo Dina, točnije, kako se kasnije ispostavilo, Niku Fleiss.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.