Nema više Gotovčevih: Ante i Simona službeno se razveli

ANTE i Simona Gotovac službeno su se razveli na Općinskom sudu u Zagrebu nakon nekoliko mjeseci brakorazvodne parnice. Unatoč najavama da će bojkotirati potpisivanje dokumenata, Ante se ipak pojavio na posljednjoj raspravi koja je trajala oko dva sata. Bivši supružnici nisu skrivali svoje zadovoljstvo nakon izlaska iz zgrade suda, a Simke je za Večernji izjavila da je presretna te jedva čeka da dođe kući i zagrli kćer Gabrijelu. S obzirom na to da je uzela majčino prezime, Simona će se od sada prezivati Šajn.

Sud je odredio da Gabrijela ostaje sa Simonom, a Ante će ju moći viđati dva puta tjedno. Za nju će plaćati alimentaciju, jednaku onoj koju plaća za dvoje djece iz prvog braka. Simoni je pak zabranjeno da svoju kćer vodi van granica države, bez prethodnog pristanka Centra za socijalnu skrb, što bi joj moglo otežati putovanja u Sloveniju gdje živi Simonina majka.

Trogodišnji brak Gotovčevih puknuo je krajem ljeta prošle godine, kada je Simona izjavila da joj je dosta Antinih ljubavnica i izvanbračnih izleta. Par je kratko išao na bračno savjetovanje koje očito nije urodilo plodom. Nakon toga su zabavljali javnost pričama o svojim novim vezama i zarukama, ali zasad se niti jedna od njih nije održala. Simona i Ante danas su bili nedostupni za izjave, a njihove odvjetnice nisu se željele izjašnjavati o razvodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.