Neizvjesnost Martine Tomčić: Bilo mi je malo frka, da nemam lak, grizla bih nokte


PETA emisija showa "Ples sa zvijezdama" donijela je ispadanje Denisa Ahmetaševića. Svi parovi plesali su sambu, a nakon toga su svi zajedno na pozornici otplesali i bečki valcer. Denis je za oba plesa dobio sveukupno 29 bodova, a nakon glasovanja publike ostao je s najmanje glasova. Nakon ispadanja priznao je da ne voli poraze. "Moj nastup bio je vedar, bila je ovo sjajna subota navečer, a dojmovi? Pa, nisam došao pobijediti, ali ne volim poraze. Bavim se showbiznisom, i mislim da sam svojim nastupom u ovim emisijama to i opravdao", prokomentirao je Denis.

Tolja: Samba je brutalno teška, sve sam okrenuo na zafrkanciju

Najbolji je ponovno bio Marko Tolja, koji i dalje oduševljava svojim plesnim sposobnostima. "Bilo mi je užasno teško. Samba je bila brutalno teška. Malo je nerealno da mi u tako kratkom vremenu naučimo taj ples pa sam sve okrenuo na zafrkanciju što se i vidjelo. Uživao sam, išao sam na glavu. Možda tehnički nije bilo najbolje, ali stvarno smo uživali. Samba mi je bila znatno teža od valcera, koji je kondicionalno naporan i traje pet minuta", slegao je Marko dojmove nakon emisije. Tolja je dobio 42 boda za svoj nastup.

Lana: Prezadovoljna sam

Lana Banely bila je oduševljena sinoćnjom večeri, pogotovo jer je bila najbolja u bečkom valceru. "Bilo je super, čak i ta samba kojoj sam dala ime ulične sambe. Bila sam prezadovoljna. Ocjene su bile realne, dala sam svoj maksimum, bečki valcer smo odradili najbolje po kritikama žirija, prvi put smo u nečemu bili najbolji. Fizički mi nije bilo teško otplesati dva plesa u emisiji, teže mi je tehnički zapamtiti kako pravilno izvesti korake", ispričala je Lana.

Martina: Da nemam lak, vjerojatno bi grizla nokte

Martina Tomčić do zadnjeg trenutka nije bila sigurna hoće li se plasirati u sljedeću emisiju. Za svoje izvedbe dobila je 37 bodova. "Bilo mi je malo frka ovo treće mjesto. Da smo ostali drugim, ne bi, ali ovako je bilo jako napeto dok smo čekali rezultat. Da nemam lak na noktima, vjerojatno bi grizla nokte", ispričala je operna pjevačica. Nadodala je i da je tijekom sambe potpuno otpustila sve kočnice. "Samba je previše brz ples da biste stigli razmišljati", otkrila je.

Jelena Perčin: Vjerujem da ću i u sljedećim nastupima uspjeti sve svladati

Jelena Perčin sakupila je 30 bodova i kako kaže, najviše je zahvalna publici. "Osjećam se beskrajno zahvalna publici, iznenadila sam i samu sebe. Nije bilo toliko teško pripremiti dva plesa za jednu emisiju, sada opet krećemo sa treninzima punom parom i vjerujem da ću i u sljedećim nastupima uspjeti sve svladati", zaključila je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.