Ne mogu imati dijete pa su kupili lutku: "Sliči na nas"

 Foto: Facebook

CRYSTAL i Terry Duke saznali su da vjerojatno nikada neće moći imati vlastito dijete pa su odlučili kupiti lutku i postati roditelji na taj način.

Beba George dizajniran je tako da sliči na njih dvoje, a napravljen je u potpunosti od gume pa izgleda poput stvarne bebe. Platili su ga 350 funti i poslali umjetniku koji izrađuje ovakve lutke svoje fotografije, kako bi George izgledao kao presjek njih dvoje, piše Mirror.

"Cijeli život htjela sam dijete, zamišljala sam kako će izgledati", ispričala je Crystal koja se zbog toga što nije mogla postati majka borila i s depresijom. 

Ona i Terry upoznali su se 2008. godine, a počeli su raditi na bebi dvije godine kasnije. Kako nisu uspjevali, 2013. godine otišli su doktoru koji im je objasnio da Crystalino tijelo ne proizvodi jajne stanice te da ona ne može zatrudnjeti prirodnim putem. 

Pokušali su posvojiti dijete, no zbog njihove stambene situacije nisu mogli. "Rekli su nam da je naš stan premalen za dijete", priča par.

Doktor im je predložio da pokušaju s lutkom. Na početku su bili skeptični, ali kada je Crystal na internetu vidjela da postoji mnogo žena koje su pokušale s tim rješenjem, i oni su odlučili dati šansu lutki.

Kada je George stigao u njihov dom u listopadu prošle godine, oni su napravili pravu malu zabavu i sve podijelili na društvenim mrežama. 

"Onog trenutka kad sam vidjela Georgea zaljubila sam se u njega. Odmah sam osjetila povezanost. Prijatelji nam kažu da ima moje oči, a Terryjevo lice", ispričala je.

Toliko su odlučni u tome da je George njihovo dijete, da se navečer bude kako bi ga nahranili te mu kupuju dječju odjeću i božićne poklone.

"Želja nam je napraviti obiteljski portret, ali fotografi nas odbijaju kada vide o čemu je riječ", tužni su Crystal i Terry.

Ponekad znaju imati i neugodnosti zbog njega. "Jednom u autobusu nije bilo mjesta za dvoje dječjih kolica pa je žena morali pričekati sljedeći. Vikala je na mene da ja trebam izaći jer to nije pravo dijete, već lutka. Bilo je užasno, ali sam je ignorirala. Ne obazirem se na to što ljudi govore", ispričala je Crystal koja ipak žali što George neće doživjeti pubertet niti svoje prve riječi.

Sljedeće godine planiraju proširiti obitelj na isti način, ali ovaj put žele curicu. "Otići ćemo kod istog umjetnika", tvrde. Par i dalje traži donora jajnih stanica kako bi jednom mogli imati pravu djecu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.