Natali Dizdar oduševila šibensku publiku

PJEVAČICA Natali Dizdar jučer je održala koncert povodom nautičkog sajma Adriatic Boat Show u Šibeniku. Zadarska pjevačica, koja je posljednjih dana snimila videospot za četvrti singl s posljednjeg albuma, otpjevala je svima znane hitove poput "Gazio si me", "Ne daj", "Stranac", "Naučila sam trik", "Svaki put" te mnoge druge i tako oduševila brojnu publiku.

25-godišnja pjevačica posljednjih je tjedana punila novinske stupce svojim privatnim životom, odnosno ljubavnom vezom s dugogodišnjim dečkom, Antom Jerolimovom. Kao što se i nagađalo, Natali je napokon javno priznala da je Ante postao bivši te je otkrila da sretno samuje.

Natali Dizdar nema naviku govoriti o privatnom životu što je dokazala nakon što su je mediji spojili s plivačem Dujem Draganjom. Na pitanja o vezi s hrvatskim trofejnim plivačem pjevačica je odgovarala s "nemam komentara", a sličan odgovor je imao i Duje. "Ja se nadam da me netko zajebaje jer sve ovo što ste nabrojali može postojati samo u nečijoj iskrivljenoj mašti. Objavite što hoćete, boli me neka stvar, ali to nije istina".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.