Napali hrvatskog influencera jer prodaje maske za lice, on se brani: Cilj nije zarada

Foto: Instagram

DOK JE većina oprezna, ako ne i panična, oko pandemije koronavirusa, neki su je iskoristili za promociju. Hrvatski brend Fine a Mode u svoju ponudu ubacio je maske za lice, ali one nemaju zaštitnu funkciju, već su samo modni dodatak.

"Materijal: visokokvalitetan polipropilen u 2 sloja. FINEAMODE logo otisnut na prednjoj strani. Otisak je siguran za disanje – folija. Maska služi isključivo kao vizualni modni dodatak. Maske nisu rastezljive te drže oblik prikazan na fotografijama zbog prešanja na visokoj temperaturi (logo)", stoji u opisu maske na stranici brenda.

Iza njega stoji influencer Janko Janić, koji se zbog svog pothvata našao na udaru kritika. Zbog toga se danas obratio fanovima.

"Cilj nije zarada, cilj je brending, brendirati obični proizvod. Zato cijena nije 100 kuna, nego 25 kuna po maski. Nema zarade, na nuli sam. U tu cijenu idu naljepnice, zahvalnice, pakiranje i slanje toga svega. Print ovaj mali košta 10 kuna, a ne čini se da je tako skup. Nikom nisam uzeo maske kojemu su više potrebne nego meni, da su nekom bile potrebnije, dao bih im svima besplatno ili ne bih kupovao, jer sam prva osoba koja gleda moral. Samo ih je 20-30, zarada nije nikakav cilj", rekao je.

Još je jednom ponovio da se ove maske ne koriste kao zaštita od virusa.

"Samo u vizualne i modne svrhe, kao dodatak odjeći, pošto sam ja nosio maske prije nekoliko mjeseci. Maske dolaze nasprejane antibakterijskim sprejem i print nije boja nego naljepnica, kako bi maska bila sigurna za disanje", rekao je.

Fine a Mode je streetStyle brend čiji su proizvodi napravljeni i pakirani u Hrvatskoj, a masku reklamira domaća influencerica Ema Luketin (18) koja ima 145 tisuća pratitelja. Kako kaže, kape i maske koje su dodane u ponudu su "užasno cool".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.